Peter Stormare ska vara med i ‘Hansel and Gretel: Witch Hunters’

Peter Stormare har anslutit sig till action-komedin “Hans och Greta: Witch Hunters”, som den elaka sheriffen “Berringer”.

Stormare – som du kanske känner igen från hans många små roller i tv: s “Prison Break”, “The Big Lebowski” och “Fargo” kommer att ansluta sig med Jeremy Renner och Gemma Arterton (Hans och Greta, respektive ) samt skådespelerskan Famke Janssen. Adam McKay ska regissera och Will Ferrell producerad film.

Handlingen i “Hans och Greta” drar igång år efter de tragiska händelserna i pepparkakshuset, med Hans och Greta som härdade häx-jakt syskon ute efter hämnd. Regi och delvis skriven av Tommy Wirkola (regissören bakom awesome frysta nazi-zombie film “Dead Snow”), är filmen planerad att släppas 2 mars 2012.

Markus

Energifylld dude med fabless för actionstänkare med bra story (Fight Club är kick-ass exempelvis).