Kevin Smith gör TV-serie

Och det är inte vilken kanal som helst som plockar upp Kevin Smiths TV-serie utan AMC. För AMC som bland annat producerat The Killing, Breaking Bad, Walking Dead och Mad Men är Kevin Smiths serie verkligen en udda fågel att plocka upp. Serien ska handla om ett gäng nördar som jobbar i en serietidningsbutik närmare bestämt Kevin Smiths egna serietidningsbutik “Jay and Silent Bob’s Secret Stash“.

Detta är bara spekulation från min sida men ändå ganska troligt. Om man som jag följer podcasten “Tell’em Steve-Dave” så vet man att Brian “Q” Quinn har varit runt med Bryan “Bry” Johnsons manuskript och raggat möten med olika TV-bolag. Och i senaste avsnittet berättade Q att ett TV-bolag gillade manuskriptet. Ett par saker till som talar för att det är Brian Johnson som är hjärnan bakom serien är att Tell’em Steve Dave spelas in på “Secret Stash” och Walter Flanagan som är en tredjedel utav Tell’em driver “Secret Stash“.Uppdatering: Efter nattens tweetande från Tell ’em-gänget så står det ganska klart att det är dem som ligger bakom serien som kommer att vara år reality-hållet med tanke på att de söker nördar (inte skådespelare) på deras blogg.

Johan

Föredetta poddare i "Har du inte sett den?"-podden, Buffypodden och Shinypodden. Sporadisk skribent.