Sommarens serier

En massa serier har precis haft säsongsavslutning (Game of Thrones, Doctor Who och The Killing bland annat) men vi behöver inte vänta länge på att få vår seriefix.

Entourage

Sista säsongen blir bara en halv säsong. Lite skönt tycker jag. Entourage har tappat lite spunk sista säsongerna. Men iaf himla pepp på avslutningen AWOOOHGAH!

Walking Dead

I andra säsongen av Walking Dead kommer våra överlevare träffat ett helt nytt gäng överlevare. Tror det kan vara bra för tyckte många karaktärer var lite slätstrukna i gamla gänget. Finns ingen officiell trailer än men det finns en fan-trailer som är ganska cool. Braaains!

2 ½ men

Långt ifrån ett fan av den här serien men är lite nyfiken på hur Chuck Lorre ska ta död på Charlie Sheens karaktär. Winning!

Breaking Bad

Jag är lite sent på bollen och har precis fått upp ögonen för den här balla serien. Fick nys om den när jag hörde att Rian Johnson hade regisserat ett avsnitt. Yeah Mr. White! Yeah Science!

How i Met Your Mother och The Big Bang Theory

Rätt gött att slippa tänka lite grann också.

Terra Nova

Lost, Jurassic Park, 28 veckor senare, Avatar-mashup som vi både skrivit och pratat om ska ha premiär i slutet av sommaren. Welcome to PandoraJurassic Park… Terra Nova!

Bara ett axplock av vad vi kan vänta oss. Vad vi däremot inte kan vänta oss är Locke and Key och Wonderwoman som tyvärr blivit nerlagt (i wonderwoman-fallet kanske det var lika bra iofs).

Johan

Föredetta poddare i "Har du inte sett den?"-podden, Buffypodden och Shinypodden. Sporadisk skribent.