Silent House Trailer

Real fear in real time!

Trailern för den amerikanska remaken av den uruguayanska skräckfilm Silent House finns nu online! Våg originalet på Stockholm filmfestival och det som är lite coolt med filmen är allt är gjort i en tagning. Fast i en intervju med regissören där dom frågade om allt verkligen var i en tagning så var svaret; njaaa… inte riktigt.

Regisserad av filmskapande duon Chris Kentis och Laura Lau (Open Water), med filmstjärnan Elizabeth Olsen som Laura, en ung kvinna vars panik växer till skräck när hon finner sig själv förseglat inne i hennes familjs sönderfallande Hus Med ingen elektricitet och ingen kontakt med omvärlden, blir händelserna i hela huset alltmer skrämmande och blodigare.

Markus

Energifylld dude med fabless för actionstänkare med bra story (Fight Club är kick-ass exempelvis).