Trailer till Kontoret, det svenska The Office

Då var det dags för den svenska versionen av The Office; Kontoret! Och kontoret verkar följa samma stil som The Office, vi har en chef som vill ha uppmärksamhet och bli populär, vi har den söta receptionsten, laid-back killen som gillar att driva med sin alldeles för seriösa bordsgranne.

Det ser inte så bra ut just nu, men det tyckte jag även när jag såg den amerikanska versionen av The Office, men efter en säsong så byte dom lite spår på karaktärerna och det blir en jätte bra serie. Så jag ska ge Kontoret en ärlig chans.

Markus

Energifylld dude med fabless för actionstänkare med bra story (Fight Club är kick-ass exempelvis).

  • SV:
    När det kommer till Welcome to the Rileys så tror jag inte att Kristen Stewart bet sig i läppen en ända gång och det är stora framgångar för henne. Själv så tycker jag att filmen var så där härligt deprimerande och jag kan inget annat än att tycka om den.

  • Jag har aldrig förstått mig på The Office och kommer tyvärr inte ge kontoret en chans..

    • Lina: Det är en väldigt speciell humor, man vet inte om får skratta eller inte i The Office =)

  • Lite jobbig humor men helt övertygad om att det kommer att gå hem i stugorna, det mesta slinker ju ner.

  • MB4Y: Klart det kommer gå hem i stugorna, Björn Gustafsson är ju med =)

  • Exakt, och allas hatobjekt OVE!