The Wolverine har fått ett release datum

The Wolverine, tycks vara tillbaka på rätt spår och har nu en officiell release datum för 26 jul 2013.Filmen är regisserad av James Mangold (3:10 to Yuma) och skriven av Christopher McQuarrie (The Usual Suspects) och Mark Bomback (Live Free or Die Hard).

The Wolverine kommer att utspela sig efter 2009 X-Men Origins: Wolverine och vi kommer följa Logan som börjar en förbjuden romans med en japansk kvinna vars hand i äktenskapet är tyvärr lovade att en annan man. Eftersom Logan kommer inte att ta “nej” till svar, sätter det honom i strid med sin far och hennes samuraj-svärd-svingande bröder och Silver Samurai.

Okej, jag gillar faktiskt X-men och karaktären Wolverine. Filmen X-Men Origins: Wolverine sög riktigt hårt och hade hoppats på att dom skulle göra en värdig uppföljare. Men när jag läser handlingen, förbjuden kärlek och äktenskap? Jag är ledsen, men det låter sjukt gay. Wolverine ska vara en aggressiv jävla mutant som skiter i vad alla tycker och sparka röv!

Markus

Energifylld dude med fabless för actionstänkare med bra story (Fight Club är kick-ass exempelvis).