Comic Book Men s01e02

http://youtu.be/mFmMc3HrwNw

Alright, andra avsnittet har landat i piratbukten. Förra veckan plitade jag ner lite tankar om piloten och i veckans pod-avsnitt nämner jag bland annat att det inte kan bli så mycket sämre. Så, har grabbarna ryckt upp sig då?

Första halvminuten av andra avsnittet tänkte, “är det samma serie som jag kollade på förra veckan?”. Det var precis det jag ville se, Bry och Walt sätta Ming i obekväma situationer och gillrar massa hypotetiska fällor för honom. Sedan kommer introt och serien fortsätter i samma stil som förra veckan.

Även om det inte är skriptat så märks det så himla väl att något har sagt “kan du inte säga det där igen?”. Men det har faktiskt blivit bättre. Som exempelvis när Walt får tunghäfta och bryter ihop framför en serietecknare som vill sälja sin serie i hans affär lyser deras riktiga personlighet igenom. Gästerna var också bättre den här gången. De var bara inte “weirdon” som ville ha 15 minuter i rampljuset utan faktiskt intressanta personer. Bland annat värderades en “light saber” av en kille som visste precis vad han snackade om.

Det var såklart mycket flams i avsnittet också och det mesta stod Jason Mewes, som gästade den här veckan, för. Jäklar vad den killen ser risig ut nu för tiden, han liknar en gammal tant. Trots seriens alla brister ser jag tusen gånger hellre på detta än The Walking Dead. Nu kollar jag iofs på Walking Dead. Men det får vara bra dåligt för att jag inte ska kolla om man får en massa zombies serverat varje vecka.

Avslutningsvis har jag klippt ihop en bild som visar två dudes vars ålder börjar ta ut sin rätt.

Johan

Föredetta poddare i "Har du inte sett den?"-podden, Buffypodden och Shinypodden. Sporadisk skribent.