Veckans Träliers!

Ny vecka! Ny round-up av veckans trailers!

Gangster Squad

Första trailern till Gangster Squad, en kändispackad film! I trailern ser vi Sean Penn, Ryan Gosling, Josh Brolin, Giovanni Ribisi, Anthony Mackie, Nick Nolte, och Emma Stone. Ser ut som det kommer bli en riktigt rolig film!

Argo

Första trailern till Ben Afflecks nya film. Baserad på en sann historia om amerikanska regeringen som filtrerar Irak för att rädda gisslan. Ser riktigt fräck ut! Skön 70-tals känsla på filmen.

The Campaign

Första trailern till Will Ferrel och Zach Galifianakis nya komedi. Will spelar en veteran inom politiken som jobbar för att blir president, Zach är en nykomling i politken men vill också bli president. Och en politiskt duel uppstår.

Catch .44

Bruce Willis och Malin Åkerman har huvudrollerna i actionthrillern, som går direkt till DVD, Blu-ray och VOD den här veckan.

Flimmer

Patrik Eklund debuterar med sin komedi den 31 augusti. Ser jätte intressant ut, lite mörk och stel humor som jag gillar. Men det jag blev imponerad av var hur snygg den var, känns lite som en Tomas Alfredson film.

Markus

Energifylld dude med fabless för actionstänkare med bra story (Fight Club är kick-ass exempelvis).