The Office ska sluta efter den nionde säsongen

The Office NBC:s populära tolkning av den ursprungliga Ricky Gervais sitcom, planerar att avsluta sin nionde säsong under 2013 med ungefär 200 episoder under sitt bälte. The Hollywood Reporter fick beskedet i morse med ytterligare uppdatering som Exekutiv producent Greg Daniels kommer att återvända för den sista säsongen som heltid showrunner.

Daniels sa även att planering går väldigt försiktigt, men han vill ha pilotens direktör Ken Kwapis att komma tillbaka för seriefinalen, Steve Carell kan även göra ett sista framträdande som Michael Scott.

Även om The Office kommer att avslutas, kommer NBC att lansera en spinoff som kommer heta “The Farm”, som kommer att fokusera på Wilsons Dwight Shrute och hans familj.

Markus

Energifylld dude med fabless för actionstänkare med bra story (Fight Club är kick-ass exempelvis).