Tre rullar man inte vill missa

Kan börja med att pressentera mig, jag heter Viktor Sandberg, jag är 17 år och har ett stort filmintresse.

De tre enda saker man behöver veta om mig:
Favoritfilm: Batman: Dark Knight
Favoritregissör: Ridley Scott
Favoritserie: Mad Men

Första rullen man inte vill missa är The hobbit
(Biopremiär tjugoåttonde november)

The Hobbit är en pre-sequel till Sagan om ringen triologin och är regisserad av Peter Jackson.  The Hobbit är baserad på Tolkiens första bok om en nyfiken hobbit, Bilbo Baggins och hans resa ihop med en grupp dvärgar till The Lonely Mountain för att få tillbaka en stulen skatt.

Svensken Mikael Persbrandt har även roll i denna film, frågan är hur stor rollen är och om detta är hans stora break? en annan intressant sak är att Orlando Blom (Legolas) har en av de högsta prislapparna men ska ha en otroligt liten roll.

Andra filmen man absolut inte vill missa är Ted
(Biopremiär tredje oktober)

Ted är från skaparna av Family Guy och är regiserad av Seth MacFarlane, i rollerna finns Mark Wahlberg, Mila Kunis och rösten av Seth MacFarlane. Filmen handlar om John Bennett (Mark Wahlberg) som önskade som ett barn på julafton att hans kära nalle, Ted (Seth MacFarlane) skulle bli verklig och vara hans bästa vän på riktigt, önskan blev till verklighet och trasslar till livet för John. När Johns flickvän, Lori Collins vill ha ut mer av deras förhållande tvingas Ted att flytta ut.

Den tredje filmen man inte får missa är Wreck-it Ralph
(Biopremiär andra november)

Wreck-it Ralph är en animerad film om en tv-spelskaraktär, Ralph och har alltid varit “the bad guy” i ett klassiskt arkadspel, men Ralph har tröttnat och vill vara hjälten någon gång i sitt liv och Ralph gör allt för att uppleva sin dröm. Ralphs röst görs utav skådespelaren John C. Reilly.