Martin Freeman Joinar Edgar Wright’s “The World’s End”

Sedan en tid tillbaka har folk på internet pratat om det senaste samarbetet mellan Edgar Wright, Simon Pegg och Nick Frost. Det nya projektet “The World’s End”, som ska vara den sista delen av Cornetto Trilogy (de två andra är naturligtvis “Shuan of the Dead” och “Hot Fuzz”). “The World’s End” ska följa en grupp gamla vänner när dom ska försöka sig på en ny episk pubrunda, 20 år efter första försöker. När kvällen pågår, inser de att mer står på spel än bara öl.Edgar Wright har nu gjort några ganska imponerande tillägg till hans cast för “The World’s End”. Det ser ut som om Martin Freeman (“The Hobbit”) har kommit ombord, även om uppgifter om hans karaktär förblir ett mysterium. Som om inte det vore nog, Paddy Considine (“Dead Man Skor”), Eddie Marsan (“Sherlock Holmes”) och Rosamund Pike (“Die Another Day”) har också undertecknat den.

Markus

Energifylld dude med fabless för actionstänkare med bra story (Fight Club är kick-ass exempelvis).