Manusförfattare till Star Wars Episode 8 och 9

För ett tag sen fick vi reda på att Michael Arndt (manusförfattare till Toy Story 3) fick jobbet att skriva manuset till episode 7. Och frågan var om Michael Arndt skulle skriva episode 8 och 9 verkar vara besvarade nu. Enligt Disney så ska Lawrence Kasdan och Simon Kinberg skriva dom två sista episoderna. Lawrence Kasdan har tidigare skrivet manuset till “The Empire Strikes Back” och “Jedins återkomst”. Han skrev också “Jakten på den försvunna skatten”. Simon Kinberg meritförteckning innehåller X-Men: First Class, “Sherlock Holmes” och 2014 X-Men: Days Of Future Past.

Det här måste vara dom bästa nyheterna jag har läst på länge! Att Lawrence Kasdan, som skrev manuset till The Empire Strikes Back som är den bästa Star Wars filmen gör mig överlyckling! Nu kanske alla Star wars-rage-nerds lugna ner sig lite.

Markus

Energifylld dude med fabless för actionstänkare med bra story (Fight Club är kick-ass exempelvis).