Episod 19 – Biosommaren 2015

I episod 19 summerar vi biosommaren med recensioner av Fantastic Four, Odödliga, Trainwreck, Pixels, Southpaw, Magic Mike XXL och Amy. ​

avatar Tommy Värd
avatar Niklas Värd
avatar Fanny Värd
Johan

Om Joss Whedon och Kevin Smith fick en unge hade han hetat Johan. Johan hade dyrkat sina föräldrar på ett väldigt osunt vis.

 • Sofia

  Håller nog med Niklas i det mesta vad gäller både FF och Pixels. Men FF blev ändå en positiv överraskning eftersom jag hade förväntat mig ngt mkt sämre och jag tyckte ändå att det var rätt skönt att slippa den där Sandler”energin” i Pixels. Men den blev inte särskilt mycket bättre av det, bara mindre dålig.

  Och när det gäller att se Magic Mike XXL som förspel: vill man verkligen försöka ersätta Channing Tatum när det väl ska till?

  • Fanny Jähnke

   Det var precis det där jag försökte uttrycka om magic mike som förspel. Men tommy och Niklas verkar alldeles för självsäkra på den fronten för att förstå den problematiken.

 • Att till största möjliga mån få slippa biopublikens störningsmoment är ännu en anledning att sitta längst fram på bion. Jag sitter alltid längst fram, och går man inte på premiären av de mest populära filmerna har man oftast en bufferzon på åtminstone ett par rader till resten av folket.

  Sen heter ju Robin Williamsfilmen Bicentennial Man, och bicentennial är 200årsjubileet av något.

  • Fanny Jähnke

   Första raden låter läskigt. Jag trivs bra på tredje raden, men det kanske är värt en liten flytt framåt för att slippa skitpubliken..

   • I de mindre salongerna kan det nog vara bra att sitta lite längre bak eftersom avståndet duk/första rad är litet, men annars finns det inga nackdelar med att sitta längst fram. Testa! 🙂

    • Fanny Jähnke

     Will do! 🙂