Episod 15 – Mad Max: Fury Road

Postapokalyps är i ropet tack vare ökenrallyt Mad Max: Fury Road och Arnold Schwarzeneggers zombiedrama Maggie. I episod 15 recenserar vi dem båda, samt gissar vilka filmer som blir biosommarens största kassasuccéer.

avatar Tommy Värd
avatar Fanny Värd
avatar Niklas Värd
Johan

Om Joss Whedon och Kevin Smith fick en unge hade han hetat Johan. Johan hade dyrkat sina föräldrar på ett väldigt osunt vis.

 • Sofia

  På det hela taget en mycket positiv överraskning men jag håller med Fanny om att det var svårt att bli kompis med den där uppspeedade filmhastigheten. Å andra sidan märkte jag mest av den i början när jag var lite allmänt förvirrad.

  • Fanny Jähnke

   Skönt att nån mer än jag märkte av den konstiga effekten. Trodde att jag hade blivit galen och börjat se i syne där när ingen höll med mig…

 • Jag kan förstå vad Tommy menade om temposänkningen, men för mig blev det mer bara som en kort andningspaus för att sen dunka iväg med högsta fart igen. På det sättet blev det mer bara ett sätt att inte bli helt uttröttad.

  Snyggt att de tre postapokalypsfilmerna som Tommy tar upp är bland mina favoriter, också. Kan även rekommendera boken The Road som var riktigt bra.