Star Wars - The Force Awakens. Filmaffisch.

Episod 25 – Star Wars: The Force Awakens

Håller The Force Awakens för våra högt ställda förväntningar? Lyssna på vår mastiga Star Wars-special och ta reda på svaret.

Avsnittet innehåller spoilers.
avatar Fanny Värd
avatar Niklas Värd
avatar Tommy Värd
avatar Emilio Värd
Johan

Om Joss Whedon och Kevin Smith fick en unge hade han hetat Johan. Johan hade dyrkat sina föräldrar på ett väldigt osunt vis.

 • Sofia

  Kul grepp med före- och efterdiskussionen. Nu ska jag väl inte uttala mig eftersom jag bara sett Star Wars på en sketen kommunbiograf men jag måste ha missat något radikalt när det gäller Gleeson. Tyckte han bara gick omkring och verkade väldigt otorr bakom öronen. Alldeles för ung för att vara general, ingen pondus.

  OBS! Spoiler!
  Jag måste erkänna att jag gillar Tommys förslag (var det väl?) att Kylo och Rey skulle vara syskon. Hellre det än att de skulle vara kusiner — mest eftersom jag är livrädd för att det ska bli en Romeo och Julia-historia kring dem. Fast iofs, “kissing cousins” är ju inte helt ok det heller…

  • Fanny Jähnke

   Ve och fasa om det blir nåt kärleksdrama kring rey och ben. Håller alls tummar och tår för att det inte blir så (trots att de är kusiner 😉 )

 • Har lyssnat på nästan hela programmet…. resten blir imorgon.

  Men pitchar in med ett svar på den intressantaste frågan redan nu. Såklart att Rey är Lukes dotter. Dels känns det uppenbart i filmen. Bland annat när Lukes lightsaber talar till henne.

  Men också från teaser trailer 2 där Luke talar till någon som såklart måste vara Rey:

  “The Force is strong in my family. My father has it, I have it, my sister has it. You have that power too.” => Cue Luke Skywalker theme…

  https://youtu.be/wCc2v7izk8w

 • Carl

  Det rimligaste vore väl om Anakin och Sabé fick en dotter som födde Lukes dotter Rey. Det krävs väl lite incest för att konsolidera midiklorianerna och skapa en superkraftbaby, som The Devil’s Advocate. Om Disney inte vågar gå dit så funkar det med Obi-Wan och Sabé som morföräldrar.